קאוואסאקי

קאוואסאקי

מרכיבים

מרכיבים:2\1 1 וודקה וניל 1 שנאפס אפרסק ספרייט בהצפה זילוף גרנדיןכוס:הי – בולקישוט:קישוטאופן ההכנה:מזיגה חופשית בטוליפ או הייבול

 

אופן ההכנה

1.מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח.2.מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל.3.מקשטים בקישוט הרלוונטי  ומגישים.

 
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2