קוקטייל מלון בול

מלון בול

מרכיבים

 
מרכיבים: 1/2 1 וודקה , 1 ליקר מלון  ולמלא בתפוזים עד לסוף הכוס .
כוס: הי – בול
קישוט: פלח תפוז
אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח.

 

אופן ההכנה

 
1.הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים.2.מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח.3.מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH.4.מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.
 
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2