קוקטייל Honey Moon

Honey Moon

מרכיבים

 
מרכיבים: אבסולוט וניל אבסולוט חמוציות מונין פסיפלורה חתיכות פסיפלורה
כוס: הי – בול
קישוט: קליפת פסיפלורה
אופן ההכנה: מנה של מונין לתוך הכוס , שמים קרח , מוסיפים מנה של אבסולוט וניל וחצי מנה של אבסולוט , סוגרים עם חמוציות

 

אופן ההכנה

 
1.הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים.2.מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח.3.מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH.4.מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.
 
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2