רוזה לורה

רוזה לורה

מרכיבים

מרכיבים:1.5 וודקה, 1 מידורי, למלא עד הסוף במיץ פסיפלורה ולהוסיף 0.5 גרנדיןכוס:הי – בולקישוט:פלח פסיפלורהאופן ההכנה:להכניס את כל המרכיבים ביחד לשייקר ולהגיש בכוס עם הי-בול עם קרח

 

אופן ההכנה

1.מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח.2.מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל.3.מקשטים בקישוט הרלוונטי  ומגישים.

 
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2