שקיעה

שקיעה

מרכיבים

 
מרכיבים: שמנת,אמרולה,קלואה,בייניגר
כוס: מרטיני
קישוט:  
אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני

 

אופן ההכנה

 
1.מכינים את הכוס המתאימה.2.מנערים את כל המרכיבים בשייקר.3.מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים.חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.
 
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2