למידע נוסף

צרו קשר!

חייגו אלינו כתבו לנו

בלוג

אלכוהול

קטגוריות
האלכוהול והאנושות: חמרמורות לאורך ההיסטוריה

האלכוהול והאנושות: חמרמורות לאורך ההיסטוריה

כל כך הרבה אנשים ברחבי העולם קמים ביום החופש שלהם בסוף השבוע מהמיטה עם האנגאובר משובח, ואומרים לעצמם: "לעולם לא עוד". הם אומרים את זה, אבל הם יודעים שהם לא…

המשך קריאה >

מסע בזמן עם כוס בירה: ההיסטוריה של הברים

מסע בזמן עם כוס בירה: ההיסטוריה של הברים

הם שימשו ומשמשים עד היום כמקום למפגשים חברתיים. תמיד יש בהם אווירה שמחה, מוזיקה בשפע, שיחות מרתקות, צחוקים בלי סוף ולפעמים גם הכל יוצא שם משליטה – אלה הם ברים.…

המשך קריאה >

לשפוך בביטחון: איך בר מאסטר מכשיר את הדור הבא של מיקסולוגים

לשפוך בביטחון: איך בר מאסטר מכשיר את הדור הבא של מיקסולוגים

מחפשים קורס ברמנים מומלץ? בין אם אתם חיילים משוחררים שמחפשים עבודה קלילה ומשמחת לאחרי השחרור, חובבי אלכוהול שרוצים לשרד את הבר הביתי שלכם או אנשים שמעוניינים להיכנס לתחום המיקסולוגיה ולעבוד…

המשך קריאה >

אמארו, ביטרים ומה שביניהם

אמארו, ביטרים ומה שביניהם

נכתב ע"י אורי גופר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל שתיים מהקטגוריות הנפוצות בעולם הקוקטיילים הן קטגוריית האמארו והביטרים. גם למי שלא שמע על המונח. לא משנה לאיזה…

המשך קריאה >

אפריטיפים

אפריטיפים

נכתב ע"י דניאל הראל | מדריך סניף תל אביב | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל אפריטיפים אפריטיפים הם משקאות אלכוהוליים אשר נשתים לפני האוכל כדי לעורר את התיאבון.…

המשך קריאה >

פסיכולוגיה על הבר

פסיכולוגיה על הבר

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל ברוכים הבאים לפסיכולוגיה שמאחורי אירוח בעולם הבר אפשר לומר שאחת השאיפות הגדולות בעבור אנשי שירות, היא שהאורח…

המשך קריאה >

פנינה קטנה ושמה אירוח

פנינה קטנה ושמה אירוח

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, מבכירי הברמנים בישראל ומנהל הבר ב"מושו". יש את הרגע הזה, מן רגע שפתאום נופלת עלייך הארה. הוא מגיח משום מקום ובלי…

המשך קריאה >

עובדות שלא ידעת על וויסקי

עובדות שלא ידעת על וויסקי

עולם האלכוהול רווי בעובדות מרתקות. כל משקה שתחזיקו בידכם יתכבד בכמה וכמה נקודות ששווה לציין. חושבים שבהיכרות עם הטעמים והמרכיבים בזאת סיימתם את עבודתכם כמומחים לשתייה חריפה? טעות חמורה בידיכם.…

המשך קריאה >

איך לשתות נכון

איך לשתות נכון

חברים, פורים כבר ממש בפתח וההזמנות למסיבות החמות ביותר בעיר עושות את דרכן אליכם ברגעים אלה ממש (כן בטח, תמשיכו לחלום...). לא משנה אם אתם מוזמנים, או אם אתם עורכים…

המשך קריאה >

בר אלכוהול לאירועים

בר אלכוהול לאירועים

אירועים על הים הם פנטזיה של רבים ורבות, נחשבים ליוקרתיים, רומנטיים ומרשימים במיוחד ולרוב גם עולים בהתאם. ישנן המון מסעדות וגני אירועים שנמצאים ממש מול הים, ויש כמובן לא מעט…

המשך קריאה >

משקאות אלכוהוליים לאומיים

משקאות אלכוהוליים לאומיים

מוחיטו – קובה אז נפתח את הכתבה עם קצת מצב רוח קריבי. איי שם בקובה החמה והתוססת  הומצא אחד הקוקטיילים המרעננים. המוחיטו – משקה לימונים המבוסס על רום, מים מוגזים…

המשך קריאה >

אמרטו

אמרטו

אגדה מספרת שהמתכון הסודי של "אמרטו" ניתן לצבעי איטלקי העונה לשם "ברנרדינו לואיני" במאה ה 16 מפונדקאי מהעיירה "סורונו" כתשלום עבור ציור קיר של מריה הקדושה יולדת את ישו. ליקר…

המשך קריאה >

ויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטיים

ויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטיים

אין ברמן או איש בתעשיית האלכוהול שתנפנף בפניו עם המילה סקוטלנד ובין המילים במשפט תדחוף את המילה ווסיקי והוא כבר מזיל ריר ומדמיין נופים קסומים טעמים וארומות אגדתיות וכמובן איך…

המשך קריאה >

ויסקי טליסקר

ויסקי טליסקר

קוטלנד בטעם מפולפל: ממערב למדינת סקוטלנד שוכן אי סקוטי מסתורי הנקרא סקיי (Skye). באי קטן זה, בעל אוכלוסיה של כשלוש-מאות נפש בלבד, פועלת מזקקה אחת, בודדת. מזקקה זו הנקראת מזקקת…

המשך קריאה >

שרטרז - הסבא של הליקרים

שרטרז - הסבא של הליקרים

יום, 400 שנה מאוחר יותר, הליקר "שרטרז" עדיין מיוצר ע"י שלושה נזירים שתקניים, השומרים בקנאות הן על שתיקתם והן על סודיות המרכיבים והמתכון. "טעמו מוזר, צבעו מזעזע והוא מיוצר על…

המשך קריאה >

חוק הברים - מי ומה?

חוק הברים - מי ומה?

דודי מליץ, מדריך בבר מאסטר, מגיב ליוזמת חוק הברים של ח"כ רוחמה אברהם, וטוען כי אי אפשר לגרום לחברה אשר היתה רגילה לצורת בילוי אחת במשך שנים ובעצם מאז עצם…

המשך קריאה >

אל פטרון

אל פטרון

אם אני אטייל לי בשדות האגבה של חבל חליסקו ואשאל את ה"אלחימדורים" אותם עובדי שדות האגבה שדואגים לשלום הצמח יותר משלומם לפעמים , סליחה היכן ה"פטרון" ? הם תמיד יפנו…

המשך קריאה >

תחרות הברמנים השנתית של בר מאסטר

תחרות הברמנים השנתית של בר מאסטר

והזוכה הוא.... אחד השיאים בחייו של ברמן מקצועי זו הגעה לתחרות ברמנים , האווירה , הצבעוניות , היצירה , האתגר , הידיעה שקוקטייל שלך זכה מבין עשרות , או לפחות…

המשך קריאה >

וודקה סארוס

וודקה סארוס

והנה אולי זה הזמן לתופעה הנדירה הנוספת, וודקה ישראלית ששוברת את הסטיגמה הרווחת על וודקות תוצרת ארץ. וודקה "סארוס", וודקה תוצרת ישראל בעלת חומרי גלם עם עבר של אלופים ,…

המשך קריאה >

מזקל או מסקל?

מזקל או מסקל?

מזקל (Mezcal) או מסקל הוא אחד מהמשקאות המפורסמים המיוצרים במקסיקו. את משקה ה‘מזקל‘ מייצרים ממיץ שנוצר כתוצאה מסחיטת צמח ה‘‘אגבה‘‘. השימוש בצמח האגבה מתחיל הרחק בעבר, כשבני האדם החלו לתרבת…

המשך קריאה >

splash-gray