למידע נוסף

צרו קשר!

חייגו אלינו כתבו לנו

עולם האלכוהול

מאמרים ומידע מקצועי

ברוכים הבאים לעולם האלכוהול

בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים

 

קטגוריות
האלכוהול והאנושות: חמרמורות לאורך ההיסטוריה

האלכוהול והאנושות: חמרמורות לאורך ההיסטוריה

כל כך הרבה אנשים ברחבי העולם קמים ביום החופש שלהם בסוף השבוע מהמיטה עם האנגאובר משובח, ואומרים לעצמם: "לעולם לא עוד". הם אומרים את זה, אבל הם יודעים שהם לא…

המשך קריאה >

מסע בזמן עם כוס בירה: ההיסטוריה של הברים

מסע בזמן עם כוס בירה: ההיסטוריה של הברים

הם שימשו ומשמשים עד היום כמקום למפגשים חברתיים. תמיד יש בהם אווירה שמחה, מוזיקה בשפע, שיחות מרתקות, צחוקים בלי סוף ולפעמים גם הכל יוצא שם משליטה – אלה הם ברים.…

המשך קריאה >

קורס ברמנים - שיעור ג'ין

קורס ברמנים - שיעור ג'ין

הגדרה : תזקיק דגנים ( עפ"י רוב) מתובל בצמח הערער ותבלינים שונים ( זרעי כוסברה, שורש אנג'ליקה, פלפל אנגלי, שקדים, קינמון, אירוס, קליפות הדרים ועוד) מקור השם : מהמילה JUNIPER – גרגירי ערער קצת…

המשך קריאה >

לשפוך בביטחון: איך בר מאסטר מכשיר את הדור הבא של מיקסולוגים

לשפוך בביטחון: איך בר מאסטר מכשיר את הדור הבא של מיקסולוגים

מחפשים קורס ברמנים מומלץ? בין אם אתם חיילים משוחררים שמחפשים עבודה קלילה ומשמחת לאחרי השחרור, חובבי אלכוהול שרוצים לשרד את הבר הביתי שלכם או אנשים שמעוניינים להיכנס לתחום המיקסולוגיה ולעבוד…

המשך קריאה >

קורס ברמנים - שיעור וודקה

קורס ברמנים - שיעור וודקה

המשקה של מזרח אירופה הגדרה: תזקיק דגנים (עפ"י רוב) ניטרלי מקור השם : VODA  משמעו "מים" ברוסית ובשפות הסלאביות, כך שוודקה היא "מים קטנים", והכוונה היא לצמצום כמות הנוזל בתהליך הזיקוק צורת הגשה :…

המשך קריאה >

קורס ברמנים: כל מה שברמן צריך לדעת

קורס ברמנים: כל מה שברמן צריך לדעת

ברמן טוב הוא בראש ובראשונה אדם שיודע לערבב משקאות אך האיכות שלו עולה כל עוד הוא יודע לתקשר עם לקוחותיו ולעשות פעלולים שונים ומגוונים עם המשקאות אותם הוא מוזג. אין…

המשך קריאה >

סדנת יין – הבילוי הרומנטי והמושלם לזוגות

סדנת יין – הבילוי הרומנטי והמושלם לזוגות

מחפשים בילוי רומנטי עם בן או בת הזוג? בין אם מדובר ביום נישואין, יום הולדת או סתם ערב שבא לכם להעביר ביחד עם חוויה חדשה, יש לנו את הרעיון המושלם…

המשך קריאה >

אמארו, ביטרים ומה שביניהם

אמארו, ביטרים ומה שביניהם

נכתב ע"י אורי גופר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל שתיים מהקטגוריות הנפוצות בעולם הקוקטיילים הן קטגוריית האמארו והביטרים. גם למי שלא שמע על המונח. לא משנה לאיזה…

המשך קריאה >

הברמנים הבולטים בהיסטוריה

הברמנים הבולטים בהיסטוריה

מאת :  יוגב מועלם | בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל משקאות אלכוהוליים החלו לשתות מראשיתה של התרבות האנושית. זה התחיל עם נוח, משם זה עבר למצרים, שם כבר…

המשך קריאה >

ציוד וכלי בר - כל מה שרציתם לדעת על כלי העבודה של הברמן

ציוד וכלי בר - כל מה שרציתם לדעת על כלי העבודה של הברמן

כלי הבר   שייקר- הוא כלי הבר באמצעותו מנערים ומשקשקים קוקטיילים לסוגיהם. קיימים מספר סוגים של שייקרים: שייקר קלאסי (קובלר)- שייקר הבנוי מ 3 חלקים - גוף השייקר, מסננת ומכסה…

המשך קריאה >

ראיון עם בוגר בר מאסטר - לאונרדו מרקז

ראיון עם בוגר בר מאסטר - לאונרדו מרקז

♦  שם: לאונרדו מרקז , בן 32, גר בבאר שבע ♦  כמה שנים בתחום: שלוש שנים ♦  איך הגעת לקורס של בר מאסטר: חיפשתי מקום איכותי ללמוד קורס ברמנים ולכן…

המשך קריאה >

ראיון עם בוגר בר מאסטר - דורון שאול

ראיון עם בוגר בר מאסטר - דורון שאול

♦ שם: דורון שאול, בן 27, גר בהרצליה ♦ כמה שנים בתחום: שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: אחי המליץ לי ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר ויצאתי…

המשך קריאה >

ראיון עם בוגר בר מאסטר - עדיאל בן נון

ראיון עם בוגר בר מאסטר - עדיאל בן נון

♦ שם: עדיאל בן נון, בן 22, גר בירושלים ♦ כמה שנים בתחום? שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר ? חיפשתי באינטרנט בתי ספר ללימוד ברמנים, התלבטתי…

המשך קריאה >

ראיון עם בוגר בר מאסטר - אביחי בן ברוך

ראיון עם בוגר בר מאסטר - אביחי בן ברוך

♦ שם: אביחי בן ברוך , בן 23 ♦ כמה שנים בתחום:  שנתיים ♦ היכן את/ה מברמן היום: מברמן היום בבר של מסעדת קמפאי בבאר שבע. ♦ דרינק אהוב: טום קולינס -…

המשך קריאה >

ההיסטוריה של הקוקטיילים

ההיסטוריה של הקוקטיילים

יוגב מועלם | ענבר חגי | בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל הקוקטייל הוא משקה אמריקאי בן יותר מ- 200 שנה. היווצרותו והתפתחותו שזורים בהיסטוריה האמריקאית ובתרבות העולמית, למרות שלכאורה…

המשך קריאה >

קוקטיילים - טיקי חלק 2

קוקטיילים - טיקי חלק 2

המרכיבים שעושים את הטיקי: תערובות, סודות והרבה רום נכתב ע"י גיא אונגר | מדריך קורס ברמנים | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל במאמר הקודם שכתבתי בנושא טיקי עסקתי…

המשך קריאה >

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד?

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד?

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד ומה לבדוק ? קורס ברמנים הוא אחד הקורסים הכי מטורפים שיש בעולם. זה הקורס שיכניס לחיים שלכם סטייל. הרבה סטייל. בסופו של דבר מי…

המשך קריאה >

קוקטיילים - קוקטיילי טיקי

קוקטיילים - קוקטיילי טיקי

תרבות הטיקי - קווים לדמותה נכתב ע"י גיא אונגר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל | תודה מיוחדת עבור התמונות לצלם בן יוסטר ובר La Otra לאחר בלבול…

המשך קריאה >

אפריטיפים

אפריטיפים

נכתב ע"י דניאל הראל | מדריך סניף תל אביב | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל אפריטיפים אפריטיפים הם משקאות אלכוהוליים אשר נשתים לפני האוכל כדי לעורר את התיאבון.…

המשך קריאה >

קוקטייל וויסקי סאוור

קוקטייל וויסקי סאוור

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל וויסקי סאוור - היסטוריה הקוקטייל וויסקי סאוור הוא שילוב של חמיצות-מתיקות-ונוכחות מעודנת, שהחל את דרכו במאה ה 19 ועדיין…

המשך קריאה >

פסיכולוגיה על הבר

פסיכולוגיה על הבר

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל ברוכים הבאים לפסיכולוגיה שמאחורי אירוח בעולם הבר אפשר לומר שאחת השאיפות הגדולות בעבור אנשי שירות, היא שהאורח…

המשך קריאה >

מחלקת הכוסות

מחלקת הכוסות

מאת בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל - קורס ברמנים. הכוסות הם הכלים בהם מגישים את הקוקטיילים והמשקאות בבר, ויש להם תפקיד חשוב מאוד בוויזואליות של המשקה ובחוויה הכללית…

המשך קריאה >

קוקטייל פליפ

קוקטייל פליפ

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל האח הגדול - ה Flip פליפ במאמר הקודם התחלנו להתחקות אחר משפחות הקוקטיילים. האבא של כולם הוא הפונץ' הבריטי…

המשך קריאה >

הסבא של הקוקטיילים - הפונץ'

הסבא של הקוקטיילים - הפונץ'

*נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל. הסבא של הקוקטיילים – הפונץ'  אני לא מדבר על הפונץ' המזעזע שרואים באולמות אירועים, אגב, זה לא באמת פונץ'. קערה…

המשך קריאה >

טכניקות הכנת הקוקטיילים

טכניקות הכנת הקוקטיילים

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל השיעור הראשון בקורס ברמנים של בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל עוסק בטכניקות הכנת קוקטיילים. "טכניקות" משמעותם הדרכים להכנת…

המשך קריאה >

המרטיני

המרטיני

מאת אלון זוהר, בוגר בר מאסטר,  מדריך קורס ברמנים בר מאסטר בסניף ירושלים, מנהל הבר "באנדלוסיה". (תמונה ראשית :Anna Postinkova)   "Dry Martini.." "Oui Monsieur" "  3Measures of Gordons, 1…

המשך קריאה >

פנינה קטנה ושמה אירוח

פנינה קטנה ושמה אירוח

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, מבכירי הברמנים בישראל ומנהל הבר ב"מושו". יש את הרגע הזה, מן רגע שפתאום נופלת עלייך הארה. הוא מגיח משום מקום ובלי…

המשך קריאה >

ההיסטוריה של הברמן

ההיסטוריה של הברמן

מאת גיא אונגר, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, ומבכירי הברמנים בישראל. כוכב נולד - הברמן אחד מהדברים הראשונים שאני מתייחס אליהם במפגש הראשון של קורס ברמנים הוא בעצם להניח…

המשך קריאה >

סייד קאר - קוקטייל עם ניחוחות צרפתיים

סייד קאר - קוקטייל עם ניחוחות צרפתיים

סייד קאר - קוקטייל וסיפור סייד קאר (Side Car) הוא קוקטייל קלאסי שכל ברמן חייב להכיר המורכב מקוניאק, ליקר תפוזים ומיץ לימון טרי. כמו רבים מהקוקטיילים הקלאסיים גם לקוקטייל הסייד…

המשך קריאה >

מוחיטו - הקוקטייל של קובה

מוחיטו - הקוקטייל של קובה

מוחיטו - הקוקטייל של קובה מוחיטו הוא אחד מהקוקטיילים האהובים ביותר שיש בבר, קשה למצוא קוקטייל שבאמת מנצח אותו. משהו בין החמיצות-רעננות הופך אותו ככל הנראה לקוקטייל שכולם אוהבים. המוחיטו…

המשך קריאה >

splash-gray