למידע נוסף

צרו קשר!

חייגו אלינו כתבו לנו

עולם האלכוהול

מאמרים ומידע מקצועי

ברוכים הבאים לעולם האלכוהול

בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים

 

קטגוריות
ההיסטוריה של הקוקטיילים

ההיסטוריה של הקוקטיילים

יוגב מועלם | ענבר חגי | בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל הקוקטייל הוא משקה אמריקאי בן יותר מ- 200 שנה. היווצרותו והתפתחותו שזורים בהיסטוריה האמריקאית ובתרבות העולמית, למרות שלכאורה…

המשך קריאה >

קוקטיילים - טיקי חלק 2

קוקטיילים - טיקי חלק 2

המרכיבים שעושים את הטיקי: תערובות, סודות והרבה רום נכתב ע"י גיא אונגר | מדריך קורס ברמנים | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל במאמר הקודם שכתבתי בנושא טיקי עסקתי…

המשך קריאה >

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד?

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד?

קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד ומה לבדוק ? קורס ברמנים הוא אחד הקורסים הכי מטורפים שיש בעולם. זה הקורס שיכניס לחיים שלכם סטייל. הרבה סטייל. בסופו של דבר מי…

המשך קריאה >

קוקטיילים - קוקטיילי טיקי

קוקטיילים - קוקטיילי טיקי

תרבות הטיקי - קווים לדמותה נכתב ע"י גיא אונגר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל | תודה מיוחדת עבור התמונות לצלם בן יוסטר ובר La Otra לאחר בלבול…

המשך קריאה >

אפריטיפים

אפריטיפים

נכתב ע"י דניאל הראל | מדריך סניף תל אביב | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל אפריטיפים אפריטיפים הם משקאות אלכוהוליים אשר נשתים לפני האוכל כדי לעורר את התיאבון.…

המשך קריאה >

קוקטייל וויסקי סאוור

קוקטייל וויסקי סאוור

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל וויסקי סאוור - היסטוריה הקוקטייל וויסקי סאוור הוא שילוב של חמיצות-מתיקות-ונוכחות מעודנת, שהחל את דרכו במאה ה 19 ועדיין…

המשך קריאה >

פסיכולוגיה על הבר

פסיכולוגיה על הבר

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל ברוכים הבאים לפסיכולוגיה שמאחורי אירוח בעולם הבר אפשר לומר שאחת השאיפות הגדולות בעבור אנשי שירות, היא שהאורח…

המשך קריאה >

מחלקת הכוסות

מחלקת הכוסות

מאת בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל - קורס ברמנים. הכוסות הם הכלים בהם מגישים את הקוקטיילים והמשקאות בבר, ויש להם תפקיד חשוב מאוד בוויזואליות של המשקה ובחוויה הכללית…

המשך קריאה >

קוקטייל פליפ

קוקטייל פליפ

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל האח הגדול - ה Flip פליפ במאמר הקודם התחלנו להתחקות אחר משפחות הקוקטיילים. האבא של כולם הוא הפונץ' הבריטי…

המשך קריאה >

הסבא של הקוקטיילים - הפונץ'

הסבא של הקוקטיילים - הפונץ'

*נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל. הסבא של הקוקטיילים – הפונץ'  אני לא מדבר על הפונץ' המזעזע שרואים באולמות אירועים, אגב, זה לא באמת פונץ'. קערה…

המשך קריאה >

טכניקות הכנת הקוקטיילים

טכניקות הכנת הקוקטיילים

נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל השיעור הראשון בקורס ברמנים של בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל עוסק בטכניקות הכנת קוקטיילים. "טכניקות" משמעותם הדרכים להכנת…

המשך קריאה >

המרטיני

המרטיני

מאת אלון זוהר, בוגר בר מאסטר,  מדריך קורס ברמנים בר מאסטר בסניף ירושלים, מנהל הבר "באנדלוסיה". (תמונה ראשית :Anna Postinkova)   "Dry Martini.." "Oui Monsieur" "  3Measures of Gordons, 1…

המשך קריאה >

פנינה קטנה ושמה אירוח

פנינה קטנה ושמה אירוח

מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, מבכירי הברמנים בישראל ומנהל הבר ב"מושו". יש את הרגע הזה, מן רגע שפתאום נופלת עלייך הארה. הוא מגיח משום מקום ובלי…

המשך קריאה >

ההיסטוריה של הברמן

ההיסטוריה של הברמן

מאת גיא אונגר, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, ומבכירי הברמנים בישראל. כוכב נולד - הברמן אחד מהדברים הראשונים שאני מתייחס אליהם במפגש הראשון של קורס ברמנים הוא בעצם להניח…

המשך קריאה >

סייד קאר - קוקטייל עם ניחוחות צרפתיים

סייד קאר - קוקטייל עם ניחוחות צרפתיים

סייד קאר - קוקטייל וסיפור סייד קאר (Side Car) הוא קוקטייל קלאסי שכל ברמן חייב להכיר המורכב מקוניאק, ליקר תפוזים ומיץ לימון טרי. כמו רבים מהקוקטיילים הקלאסיים גם לקוקטייל הסייד…

המשך קריאה >

מוחיטו - הקוקטייל של קובה

מוחיטו - הקוקטייל של קובה

מוחיטו - הקוקטייל של קובה מוחיטו הוא אחד מהקוקטיילים האהובים ביותר שיש בבר, קשה למצוא קוקטייל שבאמת מנצח אותו. משהו בין החמיצות-רעננות הופך אותו ככל הנראה לקוקטייל שכולם אוהבים. המוחיטו…

המשך קריאה >

אמרטו סאוור

אמרטו סאוור

קוקטייל אמרטו סאוור עם טוויסט של וויסקי, שילוב מנצח בין טעם של אמרטו (ליקר שקדים), פיג'לינג (שנאפס תאנים), סאות'רן קומפורט, וחמצמצות של לימון. מרכיבים 30/40 מ"ל אמרטו 20 מ"ל וויסקי מנקי…

המשך קריאה >

ערק לימונים עם נענע

ערק לימונים עם נענע

מרכיבים 1 בקבוק ערק 500 מ"ל מים קרים 2/3 כוס מיץ לימון 3-5 ענפי נענע טרייה 3/4 כפות סוכר / חצי כוס ערק (או פרנו, או משקה אניסי אחר) +…

המשך קריאה >

מידורי סאוור

מידורי סאוור

מרכיבים מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח.

המשך קריאה >

פינה קולדה - הקוקטייל של פורטו ריקו

פינה קולדה - הקוקטייל של פורטו ריקו

פינה קולדה הינו משקה קוקטייל אהוב ונפוץ בכל רחבי העולם ועל פי הגרסה הרשמית של המשקה מכינים אותו ב-30 מ"ל רום לבן, 30 מ"ל חלב קוקוס ו-90 מ"ל מיץ אננס…

המשך קריאה >

מרגריטה - הקוקטייל של מקסיקו

מרגריטה - הקוקטייל של מקסיקו

מרגריטה היא קוקטייל מקסיקני אהוב ומוכר על בסיס טקילה. את הקוקטייל מכינים בשייקר או באמצעות בלנדר, כאשר המתכון הקלאסי של המשקה מורכב מ-35 מ"ל טקילה, 15 מ"ל מיץ ליים ו-20…

המשך קריאה >

דאקירי - קלאסיקה תוצרת קובה

דאקירי - קלאסיקה תוצרת קובה

קוקטייל קובני אהוב נוסף הוא הדאקירי שהוא למעשה סוג של קוקטייל מתקתק המורכב על בסיס רום, לימון וסירופ סוכר. את הקוקטייל נהוג להכין באמצעות שייקר או בעזרת בלנדר. את שמו…

המשך קריאה >

קוקטייל בלאדי מרי

קוקטייל בלאדי מרי

סוג נוסף של קוקטייל קלאסי הוא כמובן הבלאדי מרי שהוא למעשה קוקטייל המורכב מוודקה ומיץ עגבניות בתוספת תבלינים וחומרי טעם המשתנים בהתאם לגרסאות השונות של הקוקטייל. השם בלאדי מרי ניתן…

המשך קריאה >

קוקטייל וויסקי סאוור

קוקטייל וויסקי סאוור

וויסקי סאוור הוא אחד מהקוקטיילים הקלאסיים וניתן להכין אותו על בסיס ויסקי אמריקני (בורבון) או כל סוג אחר של ויסקי. אחת מהשיטות הנפוצות להכנת הקוקטייל היא מזיגה של כ-45 מ"ל…

המשך קריאה >

סדנת קוקטייל ואלכוהול למסיבת רווקות

סדנת קוקטייל ואלכוהול למסיבת רווקות

סדנת קוקטיילים מועברת על ידי אנשי מקצוע עם רקע בתחום המסעדנות והאירוח. מטרת הסדנה היא ללמד את המשתתפים על סוגים שונים של אלכוהול, איך מכינים קוקטיילים וכיצד משלבים בין משקאות.…

המשך קריאה >

קורס ברמנים - המקצוע הכי מבוקש בקרב צעירים

קורס ברמנים - המקצוע הכי מבוקש בקרב צעירים

מה לדעתכם העבודה הכי מבוקשת בקרב חיילים, חיילות ומשוחררים ? יצאנו לבדוק וחזרנו עם מסקנות מעניינות אחרי כמה שנים טובות בצבא בהם בזבזתם כל שקל שהיה לכם, חיילים וחיילים משוחררים…

המשך קריאה >

למה צריך קורס ברמנים?

למה צריך קורס ברמנים?

תמיד יהיו את אלו שיקומו ויתהו על מה ולמה לזרוק את כספם על קורס ברמנים כאשר הם שומעים על ומכירים לא מעט ברמנים/ברמניות שהתברגו למקצוע ללא קורס ואף מרוויחים הון…

המשך קריאה >

כמה עולה קורס ברמנים?

כמה עולה קורס ברמנים?

קורס ברמנים - להגשים חלום אחת העבודות הכי נחשקות בקרב צעירים בני 18-25 היא העבודה מאחורי הבר. להיות ברמן או ברמנית זה בעצם לחיות את החיים בצורה הכי מגניבה שאפשר.…

המשך קריאה >

קורס ברמנים, ככה תחליטו חכם

קורס ברמנים, ככה תחליטו חכם

אם הגעתם למסקנה שלהיות ברמנים זה מה שמתאים לכם, הגיע הזמן להירשם לקורס ברמנים מקצועי ולהתחיל לעבוד. השאלה איפה ללמוד תלויה במשתנים רבים כמו מיקום גיאוגרפי, משך וזמן הקורס, אך…

המשך קריאה >

5 סיבות מעולות למה ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר

5 סיבות מעולות למה ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר

סצנת חיי הלילה מהווה חלק חשוב ומרכזי מאד בחייהם של רבים ואפשר למצוא בה ברים וגם לא מעט מועדונים. אלה מגישים למבקרים בהם מבחר רחב של משקאות אלכוהוליים, שאת חלקם…

המשך קריאה >

splash-gray