ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
למידע נוסף
צרו קשר!
מאמרים ומידע מקצועי
ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
אם אתם מחפשים פעילות מהנה ומקורית לערב חברה, מסיבת רווקים/רווקות, ימי הולדת או כל אירוע אחר - סדנת קוקטיילים היא הבחירה המושלמת. מדובר בחוויה משחררת, יצירתית וטעימה שבה כל המשתתפים…
המשך קריאה >
מסע בזמן של עולם היין אין ספק שזהו אחד המשקאות העתיקים (והאהובים) בעולם. יש בהתפתחותו כדי לספר את סיפור התפתחות התרבות, הכלכלה וחלק מהמסורת שלנו עד לימינו אנו. המסע…
המשך קריאה >
אם הייתם יודעים שסדנת קוקטיילים זוגית של בר מאסטר היא חוויה מסעירה ומרגשת שתיקח את הזוגיות שלכם לרמה אחרת, הייתם מגיעים נכון? עכשיו דמיינו ערב שבו אתם לא רק שותים…
המשך קריאה >
בואו לגלות איך הקוקטיילים האהובים והמוכרים החלו את דרכם וכבשו את מעמדם התרבותי ומופיעים בכל סדנת קוקטיילים. סדנת קוקטיילים "קוקטיילים בראי ההיסטוריה" - סיפורי תרבות וטעמים אוהבים היסטוריה וקוקטיילים? …
המשך קריאה >
אצלנו על הבר, אצלכם במשרד, או בבית, מוזמנים להצטרף למסע גלובלי היסטורי מרתק בנבכי תרבות היין. בואו לחוות סדנת יין שהיא הרבה יותר מטעימה של העולם הזה יין הוא אחד…
המשך קריאה >
עם מאות שנים של היסטוריה ואינספור סוגים, וויסקי הוא הרבה יותר ממשקה פשוט – זה דרך חיים. מוזמנים לחוות סדנת וויסקי בה תוכלו לשקוע בתרבות, באומנות ובטכניקות הטעימות וויסקי, עם…
המשך קריאה >
להיות ברמן זה דבר מרתק, בין אם כחובבים או כמקצועיים. קורס פלרינג לוקח את אומנות המזיגה שלב אחד קדימה. אם אתם מרגישים מוכנים לשלב הבא, הכתבה הזו בשבילכם בתחום…
המשך קריאה >
בעולם בו ברמן הוא הרבה מעבר לברמן (או פסיכולוג), קורס ברמנים ולמידה של יסודות המיקסולוגיה ממצבת אתכם בדיוק במקום בו אתם רוצים להיות. מזה עשרות שנים שברמנים ממלאים תפקיד משמעותי…
המשך קריאה >
בעולם שבו זמן איכות לעתים קרובות הוא מועט, מציאת דרך ייחודית ומשמעותית להתחבר, יכולה לעשות פלאים בכל קשר. מוזמנים לסדנת קוקטיילים זוגית שתספק לכם ערב בלתי נשכח סדנת קוקטיילים זוגית…
המשך קריאה >
בואו להכיר את עולם הקוקטיילים דרך סדנת קוקטיילים; לגיבוש צוות קצת שונה, חגיגה אישית בסגנון מרגש ומפתיע או לכל מי שרוצה להכיר את עולם הקוקטיילים דרך ידיים מקצועיות. בואו לקבל…
המשך קריאה >
כל כך הרבה אנשים ברחבי העולם קמים ביום החופש שלהם בסוף השבוע מהמיטה עם האנגאובר משובח, ואומרים לעצמם: "לעולם לא עוד". הם אומרים את זה, אבל הם יודעים שהם לא…
המשך קריאה >
הם שימשו ומשמשים עד היום כמקום למפגשים חברתיים. תמיד יש בהם אווירה שמחה, מוזיקה בשפע, שיחות מרתקות, צחוקים בלי סוף ולפעמים גם הכל יוצא שם משליטה – אלה הם ברים.…
המשך קריאה >
הגדרה : תזקיק דגנים ( עפ"י רוב) מתובל בצמח הערער ותבלינים שונים ( זרעי כוסברה, שורש אנג'ליקה, פלפל אנגלי, שקדים, קינמון, אירוס, קליפות הדרים ועוד) מקור השם : מהמילה JUNIPER – גרגירי ערער קצת…
המשך קריאה >
מחפשים קורס ברמנים מומלץ? בין אם אתם חיילים משוחררים שמחפשים עבודה קלילה ומשמחת לאחרי השחרור, חובבי אלכוהול שרוצים לשרד את הבר הביתי שלכם או אנשים שמעוניינים להיכנס לתחום המיקסולוגיה ולעבוד…
המשך קריאה >
המשקה של מזרח אירופה הגדרה: תזקיק דגנים (עפ"י רוב) ניטרלי מקור השם : VODA משמעו "מים" ברוסית ובשפות הסלאביות, כך שוודקה היא "מים קטנים", והכוונה היא לצמצום כמות הנוזל בתהליך הזיקוק צורת הגשה :…
המשך קריאה >
ברמן טוב הוא בראש ובראשונה אדם שיודע לערבב משקאות אך האיכות שלו עולה כל עוד הוא יודע לתקשר עם לקוחותיו ולעשות פעלולים שונים ומגוונים עם המשקאות אותם הוא מוזג. אין…
המשך קריאה >
מחפשים בילוי רומנטי עם בן או בת הזוג? בין אם מדובר ביום נישואין, יום הולדת או סתם ערב שבא לכם להעביר ביחד עם חוויה חדשה, יש לנו את הרעיון המושלם…
המשך קריאה >
נכתב ע"י אורי גופר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל שתיים מהקטגוריות הנפוצות בעולם הקוקטיילים הן קטגוריית האמארו והביטרים. גם למי שלא שמע על המונח. לא משנה לאיזה…
המשך קריאה >
מאת : יוגב מועלם | בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל משקאות אלכוהוליים החלו לשתות מראשיתה של התרבות האנושית. זה התחיל עם נוח, משם זה עבר למצרים, שם כבר…
המשך קריאה >
כלי הבר שייקר- הוא כלי הבר באמצעותו מנערים ומשקשקים קוקטיילים לסוגיהם. קיימים מספר סוגים של שייקרים: שייקר קלאסי (קובלר)- שייקר הבנוי מ 3 חלקים - גוף השייקר, מסננת ומכסה…
המשך קריאה >
♦ שם: לאונרדו מרקז , בן 32, גר בבאר שבע ♦ כמה שנים בתחום: שלוש שנים ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: חיפשתי מקום איכותי ללמוד קורס ברמנים ולכן…
המשך קריאה >
♦ שם: דורון שאול, בן 27, גר בהרצליה ♦ כמה שנים בתחום: שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: אחי המליץ לי ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר ויצאתי…
המשך קריאה >
♦ שם: עדיאל בן נון, בן 22, גר בירושלים ♦ כמה שנים בתחום? שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר ? חיפשתי באינטרנט בתי ספר ללימוד ברמנים, התלבטתי…
המשך קריאה >
♦ שם: אביחי בן ברוך , בן 23 ♦ כמה שנים בתחום: שנתיים ♦ היכן את/ה מברמן היום: מברמן היום בבר של מסעדת קמפאי בבאר שבע. ♦ דרינק אהוב: טום קולינס -…
המשך קריאה >
יוגב מועלם | ענבר חגי | בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל הקוקטייל הוא משקה אמריקאי בן יותר מ- 200 שנה. היווצרותו והתפתחותו שזורים בהיסטוריה האמריקאית ובתרבות העולמית, למרות שלכאורה…
המשך קריאה >
המרכיבים שעושים את הטיקי: תערובות, סודות והרבה רום נכתב ע"י גיא אונגר | מדריך קורס ברמנים | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל במאמר הקודם שכתבתי בנושא טיקי עסקתי…
המשך קריאה >
קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד ומה לבדוק ? קורס ברמנים הוא אחד הקורסים הכי מטורפים שיש בעולם. זה הקורס שיכניס לחיים שלכם סטייל. הרבה סטייל. בסופו של דבר מי…
המשך קריאה >
תרבות הטיקי - קווים לדמותה נכתב ע"י גיא אונגר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל | תודה מיוחדת עבור התמונות לצלם בן יוסטר ובר La Otra לאחר בלבול…
המשך קריאה >
נכתב ע"י דניאל הראל | מדריך סניף תל אביב | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל אפריטיפים אפריטיפים הם משקאות אלכוהוליים אשר נשתים לפני האוכל כדי לעורר את התיאבון.…
המשך קריאה >
נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל וויסקי סאוור - היסטוריה הקוקטייל וויסקי סאוור הוא שילוב של חמיצות-מתיקות-ונוכחות מעודנת, שהחל את דרכו במאה ה 19 ועדיין…
המשך קריאה >