♦ שם: אביחי בן ברוך , בן 23
♦ כמה שנים בתחום: שנתיים
♦ היכן את/ה מברמן היום: מברמן היום בבר של מסעדת קמפאי בבאר שבע.
♦ דרינק אהוב: טום קולינס – ג'ין, מיץ לימון, סוכר וסודה, בכוס גבוהה עם הרבה קרח
♦ תאר את החוויה שעברת בקורס הברמנים של בר מאסטר: השיעורים והתרגולים המעשיים היו פרקטיים מאוד , רכשתי המון כלים שעוזרים לי כיום בעבודה בבר.
♦ איך התחלת לברמן אחרי הקורס: בסוף הקורס התחלתי לברמן באמצעות מחלקת ההשמה של בר מאסטר שהפנו אותי לכמה וכמה מעסיקים, בסוף בחרתי לברמן בקמפאי, מקום עבודתי הנוכחי.
♦ איזה המלצת היית נותן למי שמתלבט/ת אם להירשם לקורס של בר מאסטר: למי שמתלבט אם להירשם לקורס של בר מאסטר או לא , הייתי אומר שאם הוא באמת מתחבר לתחום הבר והאלכוהול ורוצה להתמקצע, אז אין ספק שבר מאסטר הוא המקום בו הופכים להיות ברמנים מקצועיים. בכל קורס ברמנים נהנים, בבר מאסטר הופכים להיות ברמנים.