♦ שם: דורון שאול, בן 27, גר בהרצליה
♦ כמה שנים בתחום: שנה וחצי
♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: אחי המליץ לי ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר ויצאתי בסיום הקורס עם חוויה טובה ומעשירה, שמח שבחרתי בכם
♦ היכן את/ה מברמן היום: ג'ימס כפר סבא
♦ דרינק אהוב (ומתכון) : קוסמופליטן
מרטיני\קופ
45 מ"ל וודקה ציטרון
30 מ"ל טריפל סק (ליקר תפוחים)
15 מ"ל מיץ ליים
45 מ"ל מיץ חמוציות
♦ תאר את החוויה שעברת בקורס הברמנים של בר מאסטר: המדריך עם ידע מטורף, לומדים את כל סוגי האלכוהול, מגיעים מוכנים לעבודה כיוון שבקורס מעבירים לנו את כל הידע שצריך ומבחינתי
אין מה להעשיר מעבר למה שלומדים בקורס
♦ מה גרם לך לרצות להיות ברמן: הווי חברתי, חיבה לאלכוהול, כסף
♦ איך התחלת לברמן אחרי הקורס: מחלקת השמה של ברמאסטר – מחלקה מצוינת שתמיד כיף לדבר איתם ומציעים לנו משרות מגוונות
♦ איזה המלצת היית נותן למי שמתלבט/ת אם להירשם לקורס של בר מאסטר: הכי מקצועיים שיש – רמה מעל כולם, מחלקת השמה שמלווה לאורך כל הדרך ותמיד עוזרת לי
חוויה מהנה עם הסיורים – מעשיר מאוד, המון ידע בקורס שעוזר במהלך העבודה , ממליץ מאוד
דורון שאול, בוגר ברמאסטר, קורס ברמנים הרצליה