♦ שם: לאונרדו מרקז , בן 32, גר בבאר שבע
♦ כמה שנים בתחום: שלוש שנים
♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: חיפשתי מקום איכותי ללמוד קורס ברמנים ולכן הגעתי לבר מאסטר
♦ היכן את/ה מברמן היום : מנהל בר צ'יצי באר שבע
♦ דרינק אהוב (ומתכון) : כשיתא של כוסברה
45 מ"ל ג'ין (עדיפות להנדריקס)
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מי סוכר
סגירה עם מעט סודה
♦ תאר את החוויה שעברת בקורס הברמנים של בר מאסטר: קורס מהנה מאוד עם המון ידע , רכשתי בקורס המון חברים שחלקם עדיין עובדים בתחום
♦ מה גרם לך לרצות להיות ברמן: חיבור לאנשים\לקוחות, אנרגיות טובות
♦ איך התחלת לברמן אחרי הקורס: מחלקת השמה של ברמאסטר – מחלקה מצוינת שתמיד כיף לדבר איתם ומציעים לנו משרות מגוונות
♦ איזה המלצת היית נותן למי שמתלבט/ת אם להירשם לקורס של בר מאסטר: אם אתם אוהבים להיות במרכז הבמה, הכוכבים של הערב ויש לכם יכולת להתחבר לאנשים רוצו להירש בברמאסטר, יש לכם דלת לעולם מדהים עם אינספור חוויות
לאונרדו מרקז, בוגר ברמאסטר, קורס ברמנים באר שבע